Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING VAN BEAUTY SALON RÉFLEXION

Deze Privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die
Beauty Salon Réflexion verwerkt van haar klanten.

Indien je klant wordt van Beauty Salon Réflexion, of om een andere reden persoonsgegevens aan Beauty Salon Réflexion verstrekt, geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met dit Privacyverklaring te verwerken.


Wij adviseren je om het Privacyverklaring door te lezen en te bewaren voor je eigen administratie.

  1. Verantwoordelijke
    Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:


    Beauty Salon Réflexion

    Sigrid Loenen

    Zandstraat 52-A

    3905 ED Veenendaal


    De salon is bereikbaar via:

    info@beautysalonréflexion.nl

    06-486 962 00

    KvK 69214166

  1. Welke gegevens verwerkt Beauty Salon Réflexion en voor welk doel
    2.1 De volgende persoonsgegevens verwerkt:
    • a) voor- en achternaam, geboortedatum
    • b) adresgegevens eventueel postadres (wanneer nodig)
    • c) telefoonnummer,  e-mailadres,
    • d) eventuele gezondheidsgegevens via huiddiagnose/intakeformulier
    • e) voor – en na foto’s verwerkt de in sub 2.1. genoemde
      persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

      •   a) je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres wordt gebruikt voor
         contact over afspraken en de eventuele annulering daarvan.
         
      • b) je naam, adresgegevens en telefoonnummer wordt gebruikt voor  
          het versturen van uitnodigingen en informatie over diensten en
         activiteiten van Beauty Salon Réfelxion.
         
      • c) je gezondheidsgegevens worden gebruikt in de voortgang van de
         behandelingen om deze te monitoren.
         
      • d) voor- en na foto’s van huidproblemen worden gebruikt om de
         voortgang van de behandeling te monitoren.
          Voor- en na foto’s van huid, nagels of wimpers worden gedeeld op
          Social Media na toestemming van u

    E-mail berichtgeving:

    Beauty Salon Réflexion gebruikt je naam en e-mailadres om je haar e-mail nieuwsbrief met informatie over  activiteiten, diensten en andere interessante informatie over de salon te sturen.

    Afmelding voor deze mailings is te allen tijde mogelijk.

     

  1. Bewaartermijnen

    Beauty Salon Réflexion verwerkt en bewaart je persoonsgegevens tot het moment dat u verzoekt de gegevens te verwijderen. Aansluitend  worden de persoonsgegevens vernietigd.

     

  1. Beveiligingsmaatregelen en bewerkers

    4.1 Ter bescherming van je persoonsgegevens heeft Beauty Salon Réflexion passende technische en organisatorische maatregelen getroffen.

    4.2 Voor de verwerking van de persoonsgegevens maakt Beauty Salon Réflexion gebruik van diensten van derden, zogenaamde verwerker.
    Met de verwerker hebben wij een verwerkersovereenkomst.

     

  1. Inzagerecht, verwijdering en vragen klachten

    5.1 Via de eigenaresse van Beautysalon Réflexion kan je een verzoek indienen om je persoonsgegevens in te zien, te ontvangen, te wijzigen of te verwijderen. Beauty Salon Réflexion zal je verzoek in behandeling nemen en je, binnen een maand, na ontvangst hierover informeren.

    5.2 Indien je bezwaar wilt maken tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens als bedoeld in artikel 2, kan je eveneens contact opnemen met de eigenaresse.

    5.3 Indien je klachten hebt over de wijze waarop Beauty Salon Réflexion  je persoonsgegevens verwerkt of je verzoeken behandelt, kan je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

    5.4 Eventuele andere vragen of opmerkingen over dit Privacyverklaring kunnen worden gericht aan eigenaresse van Beauty Salon Réflexion via

     info@beautysalonréflexion

     06-48696200

     

  1. Wijzigingen

    Dit Privacyverklaring kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de Website bekend gemaakt. Wij adviseren je om regelmatig het Privacyverklaring te bekijken.

Zandstraat 52 A 3905ED Veenendaal - - 06 4869620006 48696200 - KVK 69214166

OPENINGSTIJDEN

Ma 10:00-17:00
Di 10:00-17:00
Wo 10:00-17:00
Do 10:00-17:00
Vr 10:00-17:00
Za Gesloten
Zo Gesloten
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site